Oyuklu İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslararası düzeyde adımızı duyurmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılâplarına gönülden bağlı, bu milletin ferdi olmaktan gurur duyan, anadilini ve en az bir yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, özgüveni tam, paylaşmayı bilen ve takım ruhunun önemine inanan bireyler olarak hayata hazırlamaktır.

Saatler: 08.30-14.00
Lojman: 1 - Ana sınıfı olarak hizmet vermektedir.
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://oyukluio.meb.k12.tr

Adres - OYUKLU KÖYÜ OYUKLU KÜME EVLERİ OYUKLU KÖYÜ OKULU ANA BİNA BLOK NO 82 DİGOR / KARS

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köyümüz Digor ilçesine bağlıdır. il ve ilçeye 40 km mesafededir. Köyden Kars´a her gün köy minübüsleri gidiş geliş yapmaktadırlar.

Ulaşım Öğretmenler kendi imkanlarıyla ilden gidiş geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz Dağpınar Belde Belediyesine 9 km olup il merkezine 40 kmdir.